Over ons

Dinesh Raghoebarsing

Ontmoet Dinesh Raghoebarsing, een echte wereldreiziger met zijn roots in het prachtige Suriname. Zijn avontuurlijke geest en ervaring als mijnbouwer hebben hem naar de meest unieke plekken in het land gebracht. In 2017 kruiste zijn pad met dat van Bart, en samen besloten ze hun passie voor reizen en ondernemen te bundelen. Zo ontstond het concept voor Prins Hendrik Suites, een plek waar reis en comfort samenkomen.

Prins Hendrik Suites, opgericht in 2019, is het resultaat van hun gezamenlijke visie. Dit bijzondere project, dat net zijn deuren had geopend, werd echter al snel geconfronteerd met de uitdagingen van de Covid-19 pandemie. Maar met hun creativiteit wisten ze het roer om te gooien: de suites werden een veelzijdige locatie voor dagactiviteiten zoals fotoshoots, en boden zelfs onderdak tijdens quarantaineperiodes. Een bewijs van veerkracht en innovatie!

Dinesh, als de hartelijke gastheer van Prins Hendrik Suites, zorgt ervoor dat elke gast zich speciaal voelt. Zijn persoonlijke touch bij het opmaken van de bedden is iets wat je zeker zal bijblijven. En heb je zin in een heerlijk ontbijt? Vraag het Dinesh en geniet van een onvergetelijke start van je dag. Bij Dinesh is niets te veel; hij gaat altijd een stapje verder om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Beleef het zelf bij Prins Hendrik Suites!

Bart van Lohuizen

Maak kennis met Bart, de drijvende kracht achter Prins Hendrik Suites met zijn bruisende energie en ondernemersgeest. Zijn reis begon in Nederland, waar hij verpleegkunde studeerde en later zijn kennis verdiepte met studies in Bedrijfskunde en MBA. Deze unieke combinatie van zorg en zakelijk inzicht vormt de basis van zijn succesvolle carrière.

In 2017 verhuisde Bart naar Suriname en werd mede-eigenaar van Prins Hendrik Suites. Onder zijn bezielende leiding groeide het uit tot een geliefde bestemming voor bezoekers. Sinds 2023 beheert hij ook de charmante locatie Queen Maxima. Voor Bart is de gast altijd koning. Zijn passie voor detail is vooral te zien in de sfeervolle inrichting en het prachtige tuinonderhoud. En als extra verrassing: de locatie heeft nu drie scharrelkipjes voor dagelijks verse eieren!

Buiten de wereld van hospitality, is Bart de eigenaar van ‘Workflex by van Lohuizen Consultancy’. Hier biedt hij een scala aan diensten aan, van managementadvies tot HR-ondersteuning en coaching. Zijn doel is om samen met de klant de perfecte toekomstvisie te realiseren. De combinatie van zijn managementvaardigheden en gastvrijheid maakt dat Bart met passie en toewijding zijn dromen najaagt. 

Ervaar de warmte en professionaliteit van Bart bij Prins Hendrik Suites en Queen Maxima. Wees welkom, geniet en ontdek het prachtige Suriname onder de zorg van een expert!

+80 hoge Reviews op booking.com

Narine
Narine
2024-01-08
10
Geverifieerd
Voortreffelijk
Nienke81
Nienke81
2023-12-24
9,0
Geverifieerd
Fantastisch
Rainer
Rainer
2023-12-20
8,0
Geverifieerd
☺persönlicher Kontakt , kein anonymes Hotel
Augustin
Augustin
2023-11-30
9,0
Geverifieerd
Enjoyable experiences ☺Really enjoyed the place, well organized with everything to get you in holiday mood. close to the city center. Quiet and secure at night. Dinesh and Bart were really welcoming and helpful like other people I met in Paramaribo. Thanks you very much.
Kim
Kim
2023-11-23
8,0
Geverifieerd
Erg goed
Anoniem
Anoniem
2023-11-18
9,0
Geverifieerd
Fantastisch
Wennie
Wennie
2023-10-23
9,0
Geverifieerd
Super fijne week gehad bij Prins Hendrik Suites. ☺ Locatie was fantastisch
Francine
Francine
2023-10-16
10
Geverifieerd
☺Bart and Dinesh are very kind and helpful, they make you feel at right at home. We had an excellent stay in Paramaribo. The location is nice and central & safe. The atmosphere is great, a nice green relaxing backyard with a pool, makes you feel you are not even in the city. Thanks for our stay! ☹A toaster in the room would be great and the pots/pans could do with an upgrade.
G
G
2023-10-09
10
Geverifieerd
Geweldig verblijf ☺ Geweldige hosts en het verblijf is op een heerlijke plek. Na heel wat uren vertraging werden wij hartelijk ontvangen, wat erg prettig was. De locatie is heel fijn gelegen en er zijn voldoende plekken in de buurt waar je heerlijk kan eten.
Sterre
Sterre
2023-09-21
9,0
Geverifieerd
Heerlijke plek; ontspanning en dichtbij het centrum! ☺ Het was een hele fijne locatie dichtbij het centrum, de hoek om en je bent er! Er was airco, gratis drinkwater, een zwembad, lekker bed, eigen hangmat op de kamer, eigen koelkast met koud water en de hosts waren erg aardig. Eigenlijk weinig te klagen, gewoon top! ☹ Het huis is erg gehorig, dat werd duidelijk vertelt door de host en we kregen zelfs oordoppen. Het is een prachtig oud huis dus er is verder niks aan de gehorigheid te doen en het hoort er dus ook gewoon bij, maar dat is wel iets om wellicht rekening mee te houden
Translate »
×