‘’Zowel voor de toerist als de business traveler’’

In ons boetiekhotel geven wij onze gasten graag de personal touch en dat zit em vooral in de kleine dingen. Uiteindelijk komt de klant met een verwachting en gaat met een beleving. Wij willen graag verwachtingen overtreffen en dat begint bij het allereerste contact. Door onze kleinschaligheid en de unieke ligging in hartje Paramaribo, worden onze gasten in de watten gelegd en hebben alle kamers een andere vorm en hebben een strakke inrichting met mix van vintage en design. Veel van onze producten zijn hergebruikt en hebben een tweede leven gekregen. Op alle kamers hangt een uniek schilderij, welke gemaakt zijn door de moeder van de gastheer.

Wij hebben geen dame of heer bij de receptie. Wij ontvangen zelf onze gasten, heten hun welkom, begeleiden ze naar hun kamer en helpen uiteraard met de (soms te zware) koffers en gaan gerust de 2 steile houten trappen op naar boven, ook trotseren we daarbij graag de hete Surinaamse temperaturen. Na een korte rondleiding in de heerlijke tuin van de gekozen locatie, volgt de check in naar binnen. Hierbij willen wij onze gasten graag het gevoel van luxe, iedereen krijgt pantoffeltjes en een heerlijke
badjas voor zichzelf.

Op de kamer wordt men welkom geheten met een heerlijke ijskoude djogo en is er een welkomstpakketje met de meest essentiële benodigdheden voor uw verblijf. De vele Nationale Feestdagen, maar ook andere Feestdagen, zoals ook Koningsdag hebben altijd een persoonlijk tintje. Al onze gasten ontvangen ons mobiele nummer en binnen 15 minuten antwoorden wij. Tevens ontvangen de gasten via de app een citymap van Paramaribo, met hierin de belangrijke highlights in de directe omgeving van onze beide locaties.

Wij maken graag het verschil!

Translate »
×