Evenementen

Vergaderingen

Bent u op zoek naar een (outdoor) locatie voor een vergadering, productpresentatie of teambuilding in Paramaribo? Prins Hendrik Suites biedt u de perfecte locatie!

Onze outdoor vergaderlocatie is flexibel in te richten naar uw wensen, evenals de juiste technische vergaderfaciliteiten zoals beamer, scherm, microfoon en een stabiele WiFi verbinding. Onze prachtige groene tuin vormt een prachtig decor voor uw vergadering, presentatie of seminar. Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst op onze vergaderlocatie succesvol en veilig is!

Kortom, wij verwelkomen u graag bij Prins Hendrik Suites, de meest intieme vergaderlocatie van Paramaribo! U kunt gratis parkeren en er is ook een draadloze internetverbinding voor onze vergadergasten.

Feesten & Evenementen

Prins Hendrik Suites is een prachtige locatie in het historische centrum van Paramaribo voor een verjaardag, receptie, feest, evenement, personeelsfeest, bedrijfsuitje of bruiloft.

We streven ernaar om van elke gelegenheid een bijzondere te maken. Het gaat tenslotte om u en uw gasten.

In een persoonlijk gesprek luisteren we naar wat u wilt, maar zeker ook naar wat u niet wilt!

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw feest. Ons team biedt voor elke gelegenheid een passende sfeer en we kijken er nu al naar uit u te mogen verwelkomen.

Op zoek naar lang verblijf in hartje Paramaribo?

Profiteer van scherpe prijzen.
Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Translate »
×